Entrenament funcional

A Laboratori 22 volem treballar per aconseguir una millora del teu estat de salut i benestar. Per això oferim un tipus d’entrenament grupal que té com objectiu la millora de les teves capacitats físiques bàsiques. Coneixerem aquest tipus de feina com entrenament funcional.

Treballant la força, la resistència, l’equilibri, la postura corporal, la coordinació…(entre d’altres) aconseguirem un cos sense desequilibris, més sòlid, més lleuger, en definitiva, treballarem la nostra forma física des de totes les vessants possibles.

Aquest entrenament funcional es basa en la millora en l’eficiència del moviment. Per això no treballarem músculs en concret, sinó que treballarem moviments complets. Moviments que involucrin diferents articulacions, per tal d’aconseguir una millora en la coordinació tant intermuscular, com intramuscular.

 

“El cervell no en sap de músculs, sap de moviments”.

Aquest tipus d’entrenament comença sempre des del centre del cos (CORE), d’aquesta manera, creem una pilar sòlid on podrem treballar la resta del cos. Treballant des del centre del cos aconseguim una millora en la postura general, que es veurà reflectit en la nostra vida quotidiana.

Pròximament, en el nostre blog, trobaràs diferents articles on et donarem a conèixer els beneficis d’aquest tipus d’entrenament!

Per només 80€/mes tendràs accés il·limitat Assisteix a tantes classes d’entrenament funcional com vulguis! Classes il·limitades!MATRICULAR-ME!

Anima’t a venir. Et sentiràs millor!