Entrenament personal

L’entrenament personal a Laboratori22 vol dir tenir un professional de l’entrenament i de la salut 100% a la teva disposició . L’entrenament al Laboratori es basa en la monitorització i l’atenció personalitzada que aporta uns beneficis i avantatges diaris i constants. A Laboratori22 estem segurs que entrenar acompanyat per un dels nostres entrenadors és més eficient que realitzar activitats en grups més extensos en els que els objectius son pel grup i no per a la persona, amb l’entrenament personal, aquests objectius són per a TU i només per a tu.

Amb el nostre entrenament personal compartirem el teu procés de millora i l’entrenador t’acompanyarà en el teu camí per assolir la meta prèviament establerta. Entrenar amb un entrenador personal del Laboratori22 voldrà dir treball planificat, adaptat i motivant dissenyat per a les teves necessitats i les del teu cos. Entenem el cos com el pilar bàsic de la nostra salut, pel que et donarem suport i consell en els teus hàbits de vida, nutrició, descans i sobretot en l’activitat física.

Entenem que la manca de motivació és el principal motiu de deixar de ser constants en els nostres hàbits d’entrenament, el que ens fa deixar-ho de banda o abandonar-ho, resulta que les dificultats ens fan perdre el nostre objectiu de la nostra visió i perd punts en la nostra escala de prioritats. Amb un entrenador personal s’acaben aquestes dificultats, ja que es delimita un objectiu personal assolible amb una meta motivant! A partir d’aquí es traça un pla d’actuació en el que s’establiran els passos que haurem de fer cada dia per arribar-hi amb més energia inclús que el primer dia!!

 

Trobaràs 3 tipus d’entrenament:

RENDIMENT ESPORTIU


A Laboratori22 podem ajudar-te a superar-te en el teu esport. A través dels entrenaments personals enfocats a la millora del teu rendiment esportiu aconseguiràs millorar dia a dia.

Al centre et proposem sessions específiques per a millorar la condició física del teu esport en concret.

Si ets dels que es volen superar dia a dia aquest és l’entrenament que necessites. Els Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que trobaràs al centre estudiaran les necessitats específiques del teu esport, individual o col·lectiu, i t’ajudaran a millorar les teves marques a través de la preparació física que necessitis.

READAPTACIÓ ESPORTIVA


Les lesions esportives són un factor que trobem en el dia a dia de l’esport. La ciència de l’esport realitza estudis i introdueix programes d’entrenament per intentat minimitzar els efectes que produeixen aquestes a través de la prevenció de lesions i una bona rehabilitació i readaptació a l’esforç després de que es produeixin.

A Laboratori22 volem ajudar-te en el procés de readaptació esportiva. A través de programes individualitzats i específics col·laborarem perquè la teva tornada a la pràctica esportiva (futbol, atletisme, bàsquet, triatló…) sigui segura.

SALUT I BENESTAR


Les sessions d’entrenament personal de Laboratori22 també t’ajudaran a millorar la teva salut i augmentar la teva qualitat de vida. Els professionals del centre t’ajudaran a aconseguir una major qualitat en el teu dia a dia i mica en mica superar les molèsties o dolors.

Si tens mal d’esquena, dolor articular, tens problemes de mobilitat i dèficit de força deguts a l’edat,… aquests programes individualitzats t’ajudaran a augmentar la teva salut.

 

El camí marcat serà teu, EL TEU!!

Aquest és un dels grans beneficis de l’entrenament personal, cada persona és completament diferent, així com les nostres capacitats i característiques. Per tant el teu entrenador t’avaluarà, analitzareu i dissenyareu una metodologia personalitzada òptima, eficient i saludable per tal d’assolir el teu objectiu.

El camí marcat serà teu i només teu. Aquest és un dels grans beneficis de l’entrenament personal, cada persona és completament diferent, així com les seves capacitats i característiques. Per tant, l’entrenador personal les avalua, analitza i decideix quina metodologia és la més eficient i saludable per arribar a l’objectiu final.

A Laboratori22 ens agrada donar solució a qualsevol problema que pugueu tenir. Esportistes que cerquin una millora en el seu rendiment, una persona que vulgui perdre o guanyar pes, una persona que necessita una readaptació a l’esforç després d’una lesió, qualsevol situació que se’ns presenti, hi trobarem una solució!

 

Segons les teves necessitats, podràs seleccionar entre 4 nivells d’entrenament diferents:

Entrenament Nivell 1

Entrenament Nivell 2

Entrenament Nivell 3

Entrenament PRO

 

T’agradaria tenir un equip d’entrenadors personals al teu servei? L’equip d’entrenadors de Laboratori22 elaborarà una proposta personalitzada per tu.SOL·LICITAR PRESSUPOST!

 

A Laboratori22 hi té cabuda tothom, des d’esportistes professionals, passant per amateurs, esportistes esporàdics fins a arribar a gent que vulgui iniciar-se en el món de l’activitat física!